Informatie verhuurder


Het verhuren van woningen is vaak een complexe bezigheid. Het vergt een hoop tijd om de juiste huurder te vinden op een zo kort mogelijke termijn. Leegstand is voor een verhuurder een kostenpost. PG Vastgoed BV is uw partner in deze. Met de juiste kennis op de onroerend goed markt, expertise en vooral enthousiasme om uw woning op professionele wijze te verhuren. En dit alles geheel volgens NVM-normen. Met PG Vastgoed BV als partner verhuurt u zorgeloos uw woning.

Met een groot bestand aan woningzoekenden, connecties met inter- en multinationale organisaties, internationale opleidingsinstituten en nationale en internationale overheden, kunnen wij voor u de juiste kandidaat vinden. En uiteraard is deze kandidaat vooraf gescreend middels identiteitspapieren en werkgeversverklaringen en andere eventueel relevante gegevens. Uiteraard moet de potentiële kandidaat voldoen aan het door u vooraf afgegeven profiel. Mochten wij niet direct beschikken over de juiste kandidaat dan zullen wij middels onze internetsite, onze mailingen aan vaste afnemers en advertentiecampagne de woning voor u aanbieden.

Kortom vele voordelen voor u om voor PG Vastgoed BV als partner te kiezen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarin vanzelfsprekend. En we gaan nog verder. Ook kunnen wij voor u de woning beheren. Klik hier voor meer informatie over Verhuur of Beheer.

Ons nieuwste aanbod

Capelle aan den IJssel
Warenarburg 1-5
U heeft een vraag of wilt persoonlijk advies?

010-220 06 46

Capelle aan den IJssel
Essebaan 30

Rotterdam
Cairostraat 101 - 109