Singaporestraat 44 te Rotterdam Noord West verhuurd

ca. 100m2 bedrijfsruimte verhuurd aan de Singaporestraat 44 te Rotterdam Noord West

PG Makelaardij bv bracht de transactie tot stand namens verhuurd

kantoorunit verhuurd aan de Industrieweg 47 te Berkel en Rodenrijs

Een van de kantoorunits is verhuurd aan de Industrieweg 47 te Berkel en Rodenrijs

PG Makelaardij bv bracht de verhuurtransactie tot stand namens verhuurder

Kapsalon aan de Genestetstraat 52 te Ridderkerk verhuurd

De kapsalon aan de Genestetstraat 52 te Ridderkerk is met ingang van 1 september 2015 verhuurd aan Di Kappers.

PG Makelaardij bv bracht de transactie tot stand tussen huurder en verhuurder

nieuw in de verhuur Rivium 3e straat Capelle aan den IJsse;

Nieuw in de verhuur aan de Rivium 3e straat 19-21 te Capelle aan den IJssel, ca. 453m2 kantoorruimte deel uitmakend van kantoorgebouwen Tri Colore op het Rivium te Capelle aan den IJssel.

De ruimte is eventueel in delen van 226m2 te huur.

voor meer info verwijzen wij u naar onze aanbodpagina maar bellen mag uiteraard ook

Nieuw in de verhuur Toermalijnring 1000 te Dordrecht Dordtse Kil III

Nieuw in de verhuur een modern bedrijfsgebouw van ca. 1.440m2 op het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht

Het pand bestaat uit ca. 550m2 kantoor-/showroomruimte en ca. 890m2 bedrijfsruimte + parkeren op eigen terrein.

Meer info onder aanbod bedirjfsruimte

Nieuw in de verhuur Buitendijks 63 te Papendrecht

Nieuw in de verhuur de zeer moderne bedrijfsunit aan de Buitendijks 63 te Papendrecht.

De bedrijfsruimte  bestaat uit ca. 613m2 bedrijfhal en ruim 350m2 kantoor en ca 300m2 buitenterrein.

Meer informatie zie aanbod

Melbournestraat 74b te Rotterdam verhuurd

de bedrijfsruimte aan de Melbournestraat 74b te Rotterdam Noord West is verhuurd aan autoverhuurbedrijf Drive Good.

PG Makelaardij bv bracht de transactie tot stand namens verhuurder

ca. 175m2 kantoorruimte verhuurd aan de Rivium 3e straat 27 te Capelle aan den IJssel.

De verhuurde ruimte betreft een schitterend penthousekantoor gelegen op het Rivium te Capelle aan den IJssel.

PG Makelaardij bv bracht de transactie tot stand namens verhuurder

nieuw in de verhuur een voormalige kapsalon in een buurtwinkelcentrum te Ridderkerk

Aan de Genestetstraat 52 te Ridderkerk , hebben wij in opdracht verkregen de voormalige kapsalon van Club Kappers.

De ruimte zal worden aangeboden als winkelruimte , maar gezien de nog aanwezige kapsalon inventaris, zou deze winkelruimte weer prima dienst kunnen doen als kapsalon.

Satijnbloem 45-47 te Rotterdam Ommoord verhuurd

De bedrijfsruimte aan de Satijnbloem 45-47 te Rotterdam Ommoord is met ingang van 1 mei 2015 verhuurd.

Huurder tekende een 5 jarige huurovereenkomst

PG Makelaardij bv behartigde de belangen van verhuurder en bracht de transactie tot stand.