nieuw in de verhuur een voormalige kapsalon in een buurtwinkelcentrum te Ridderkerk

Aan de Genestetstraat 52 te Ridderkerk , hebben wij in opdracht verkregen de voormalige kapsalon van Club Kappers.

De ruimte zal worden aangeboden als winkelruimte , maar gezien de nog aanwezige kapsalon inventaris, zou deze winkelruimte weer prima dienst kunnen doen als kapsalon.

Satijnbloem 45-47 te Rotterdam Ommoord verhuurd

De bedrijfsruimte aan de Satijnbloem 45-47 te Rotterdam Ommoord is met ingang van 1 mei 2015 verhuurd.

Huurder tekende een 5 jarige huurovereenkomst

PG Makelaardij bv behartigde de belangen van verhuurder en bracht de transactie tot stand.

ca. 3000m2 buitenterrein aan de Mijestraat 35 te Rotterdam Verhuurd

ca. 3.000m2 buitenterrein verhuurd aan de Mijestraat 35 te Rotterdam Spaanse Polder.

Huurder heeft het buitenterrein aangehuurd ter uitbreiding van zijn bedrijfsactiviteiten.

PG Makelaardij bv bracht de transactie tot stand namens verhuurder.

Mlebournestraat 72b te Rotterdam NoordWest verhuurd

De bedrijfsunit aan de Melbournestraat 72b te Rotterdam Noord West  is m.i.v. 1 april 2015 verhuurd voor een periode van 2 jaar.

De ruimte bestaat uit ca. 65m2 begane grond en ca. 50m2 verdiepingsvloer.

PG Makelaardij bv behartigde de belangen van verhuurder
Nieuw in de verhuur Albert Plesmanplein 8 te Rotterdam

Nieuw in de verhuur 126m2 bedrijfsruimte gelegen in het Waalhavengebied aan het Abert Plesmanplein 8 te Rotterdam
Plompertstraat 14 te Rotterdam is verhuurd

ca. 600m2 bedirjfsruimte aan de Plompertstraat 14 te Rotterdam is verhuurd aan Guldenbouw bv.

PG Makelaardij bv bracht de huurovereenkomst namens verhuurder tot stand
Cairostraat 65 te Rotterdam Noord West verhuurd

Met ingang van 1 april is de bedrijfsruimte aan de Caiorostraat 65 te Rotterdam Noord West verhuurd er zal zich een groothandel in consumentengoederen vestigen.

PG Makelaardij bv bracht deze transactie tot stand namens verhuurder
Rivium 3e straat 23 en 25 te Capelle aan den IJssel verhuurd

De kantoorruimte aan de Rivium 3e straat 23 en 25 te Capelle aan den IJssel is verhuurd.
Het object betreft ca. 322m2 kantoorruimte (gelegen op de 3e verdieping incl 6 parkeerplaatsen.

PG Makelaardij bv behartigde in deze de belangen namens verhuurder Van Waning bv
Nieuw in de verhuur Bovendijk 192 en 194 te Rotterdam

Nieuw in de verhuur de Bovendijk 192 en 194 te Rotterdam

Bovendijk 192 te Rotterdam bestaat uit:

ca. 864m2 bedrijfsruimte en ca. 191m2 kantoor

Bovendijk 194 te Rotterdam bestaat uit:

ca 804m2 bedrijfsruimte en ca. 96m2 kantoor
Mijestraat 33 te Rotterdam Spaanse Polder verhuurd

Ca. 500m2 bedrijfsruimte gelegen aan de Mijestraat 33 te Rotterdam verhuurd aan een groothandel in bouwmaterialen.

PG Makelaardij bv behartigde de belangen van verhuurder