FeelGood2Go bv huurt de Satijnbloem 45-47 te Rotterdam

De Satijnbloem 45-47 bestaat uit ca. 370m2 bedrijfsruimte icm 248m2 kantoor en 50m2 entresol in de bedrijfsruimte.

FeelGood2Go bv is een bedrijf welke zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van Virtuel Reality Games en Trainingen.

Kapsalon aan de Genestetstraat 52 te Ridderkerk weer verhuurd

De kapsalon aan de Genestetstraat 52 te Ridderkerk is m.i.v. 1 februari wederom verhuurd.

Toermalijnring 1000 te Dordrecht verhuurd

ICS spiral Freezers huurt de bedrijfsruimte met kantoor aan de Toermalijnrijg 1000 te Dordrecht.

Het pand bestaat uit ca. 890m2 bedrijfsruimte en 550m2 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

ICS heeft  een overeenkomst gesloten met een looptijd van 6 jaar.

kantoorvilla's te huur aan de Barbizonlaan te Capelle aan den Ijssel

Nieuw in de verhuur 2 geschakelde kantoorvilla's met een afzonderlijke oppervlakte van 400m2 derhalvge 800m2 totaal.

De kantoorvilla's zijn afzonderlijk van elkaar te huur.

Kijk voor meer info bij aanbod

Kiotoweg 40 te Rotterdam verhuurd

De bedrijfsruimte met kantoor zijnde totaal 370m2 is recentelijk verhuur aan de fa. Robisol bv

De transactie werd namens verhuurder tot stand gebracht door PG Bedrijfshuisvesting bv

Piekstraat 15a te Rotterdam verhuurd

ca. 825m2 bedrijfsruimte aan de Piekstraat15a te Rotterdam is recentelijk verhuurd aan Musclefactory.

De bedrijfsruimte maakt deel uit van het gebouw Zuiderpoort

PG Bedrijfshuisvesting bv bracht de transactie namens verhuurder tot stand

Piekstraat 15i te Rotterdam Zuid verhuurd

De bedrijfsruimte van 444m2 welke deeluitmaakt van het gbeouw Zuiderpoort gelegen aan de Piekstraat 15i te Rotterdam is recentelijk verhuurd van Import en Export trading Feijenoord.

Het gebouw Zuiderpoort bestaat in zijn totaliteit uit 12.000m2 vloeroppervlakte.

PG Bedrijfshuisvesting bv bracht de transactie tot stand namens verhuurder

Cairostraat 57 te Rotterdam Noord West verhuurd

De bedrijfsruimte aan de Cairostraat 57 te Rotterdam Noord West bestaande uit ca. 90m2 kantoor en 225m2 bedrijfsruimte is recentelijk verhuurd aan SHSA TRading

PG Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder

Weena 966-974 te Rotterdam Centrum verhuurd

De bedrijfsruimte van ca. 465m2 gelegen aan de Weena 966-974 te Rotterdam Centrum is recentelijk verhuurd aan MBgarant.

Wij wensen de directie heel veel succes met het nieuwe bedrijfspand.

PG Bedrijfshuisvesting bracht de transactie totr stand namens verhuurder

Satijnbloem 59 te Rotterdam Ommoord verhuurd

De bedrijfsruimte met kantoor aan de Satijnbloem 59 te Rotterdam verhuurd aan Ameny Catering.

De bedrijfsruimte bestaat uit 150m2 bedrijfsruimte met 176m2 kantoor de huursom € 27.600,-- per jaar

PG Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder een private belegger