Uw makelaar


Voor professionele, persoonlijke en deskundige begeleiding bij de koop/huur en verkoop/ verhuur van bedrijfsmatig onroerendgoed en woningen bent u bij PG Bedrijfshuisvesting BV aan het juiste adres. Onze organisatie kenmerkt zich door een gedegen kennis van de landelijke marktontwikkelingen. Wij streven naar een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel koper/huurder als verkoper/verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd.

Door middel van ons eigen bestand en een groot netwerk van opdrachtgevers en collega-makelaars beschikken wij over een continu aanbod van bedrijfsmatig onroerendgoed alsmede diverse woningen. Ons werkgebied beslaat het hele land, met een sterke focus op de randstad. betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit zijn de eigenschappen die de meeste kans bieden op een succesvolle bemiddeling.

Sluit ons huidige aanbod niet geheel aan op uw huidige wensen, dan zijn wij u graag van dienst bij het zoeken naar een passende oplossing. Klikt u in dat geval op contact, en maak uw wensen kenbaar, of bel 0102200646

Ons nieuwste aanbod

Capelle aan den IJssel
Warenarburg 1-5
U heeft een vraag of wilt persoonlijk advies?

010-220 06 46

Dordrecht
Aventurijn 244

Bleiswijk
Jan van der Heydenstraat 22A